Vintage nástěnná lampa černá – žirafa

Tento exkluzivní výrobek Vintage nástěnná lampa černá - žirafa pocházející od značky QAZQA snadno najdete tady a teď levně! Nyní pořídíte jen za 1067.50 Kč
Cena: 1067.50 Kč

Žárovková žárovka okamžitě upoutá veškerou pozornost, když je umístěna ve vašem domě. Svými ústy drží svítidlo / světelný zdroj, kterým vnáší do vašeho interiéru krásné světlo a atmosféru.
Živočišné lampy se stávají skutečným trendem, perfektně zapadají do botanického a vintage stylu bydlení. Tato hezká černá nástěnná lampa vyrobená z hliníku má hlavu žirafy s krásně detailním obličejem.
Dopřejte svému interiéru další vzpruhu s touto trendy nástěnnou lampou. Žirafa lampa váží 2,2 kilogramu a snadno se instaluje. Má délku 14 cm, výšku 34,5 cm a hloubku 28 cm.
Svítilna má velkou objímku E27 a je dodávána bez světelného zdroje, proto si ji objednejte (max. 25 W). Světelný zdroj je v této lampě viditelný, proto si vyberte nápadnou variantu, například světelný zdroj s LED vlákny. Lampu můžete také ztlumit pomocí externího stmívače pro ještě větší atmosféru. Dejte mu příjemné místo na zdi.

Další produkty z kategorie Nastenna svitidla

Další produkty od výrobce QAZQA


Top