Venkovní sloupek z oceli 110 cm IP44 – Rox s hrotem na zemi a kabelovým pouzdrem

Neodolatelný výrobek Venkovní sloupek z oceli 110 cm IP44 - Rox s hrotem na zemi a kabelovým pouzdrem od známého výrobce QAZQA snadno získáte tady teď levně. Nyní pořídíte jen za 2285 Kč
Cena: 2285 Kč

Elegantní venkovní lampa na tyči z nerezové oceli. Díky použití nerezové oceli je ideální moderní venkovní lampa. Velmi neutrální a snadno použitelný v mnoha stylech.
Lampa má průměr 8 cm a výšku 110 cm. Lampu zakončíte světelným zdrojem s objímkou E27 (max. 60 W), kterou je nutné objednat zvlášť. Lampa je stmívatelná pomocí externího stmívače (stmívač není součástí dodávky).
Sada dále obsahuje univerzální žárově pozinkovaný hrot s montážním materiálem. Montážní deska je navržena tak, že můžete namontovat lampu se čtyřmi, třemi nebo dvěma montážními body. Kompletní se čtyřmi šrouby a maticemi pro připevnění lampy ke kolíku. A pro ty, kteří chtějí vytvořit vodotěsné spojení v podzemí, poskytuje tento balíček odlévacích spojů dobré vodotěsné spojení. Kabely lze připojit do kabelové skříně pomocí svorkovnice nebo svařovací svorky (není součástí dodávky). Odlévací pryskyřice chrání spojovací skříňku před pronikáním vody. Díky tomu je elektrické připojení zcela vodotěsné a bezpečné. Po naplnění rozvodné skříně licí pryskyřicí může být okamžitě pohřbena a pod napětím. Balení licí zásuvky je dodáváno kompletní.
Tato venkovní lampa Rox je nadčasová a perfektně se hodí do každé zahrady!

Další produkty z kategorie Venkovni stojaci lampy

Další produkty od výrobce QAZQA


Top